Търите сватбен видеограф?

Здравейте, аз съм
Николай Костов

.
Още като студент започнах работа в регионални и национални телевизии. Малко по-късно започна и „кариерата“ ми на сватбен видеограф.
Освен със сватбена видеография се занимавам и със създаването на документални, туристически филми, музикални видеоклипове и други видео продукции.
Надявам се и се опитвам да пресъздавам неповторимите моменти от сватбения ден по най-добрия начин.

Свържете се с мен

Нека да обсъдим сватбения ви ден

Вижте отзиви от клиенти

Какво казват клиентите за мен

Вижте свободнте дати

Свободни дати за 2022г

+
Години опит
+
Заснети сватби
+
Документални филма
+
Музикални видеоклипа

Отзиви от клиенти

"Невероятни, позитивни, страхотни професионалисти. Бяха неотлъчно до нас през целия ден и заснеха всички важни моменти, без дори да ги забележим. Ако трябва сега да избираме, отново бихме избрали тях! Препоръчваме с две ръце!"
Грета и Николай
Изключително сме щастливи, че се доверихме и направихме избора си с НИК Видео! Срещнахме от тяхна страна професионализъм и коректност по време на сватбеният ни ден! Препоръчваме ви ги с две ръце!
Цеци и Станислав
Николай успя да улови най-съкровените мигове и всеки детайл от най-прекрасния ден за нас и нашите деца. Съвсем неусетно, без да усещаме натрапчиво присъствие, той не е пропуснал нито миг или гледна точка. Благодарим за незабравимия спомен, който ще ни остане за годините напред, за професионализма и най-вече за красивите моменти.
Ана и Дилян
Едно от най-добрите решения, които взехме за сватбата ни беше да се обърнем към Ники за видозаснемането на цялото събитие! Искахме трейлъра на сватбата да бъде весел и динамичен, с което изискаване Ники се справи прекрасно и създаде точно това, което си представяхме. Благодарим за старанието, професионализма и позитивното отношение!
Габриела и Николай
"Човекът, който седеше неотлъчно до нас, но зад камера, за да се радваме на видеото днес. Успя да улови всеки един момент и да предаде емоцията от този така специален ден за нас 🥰🥰🥰 Думата, с която най-точно бих описала неговата работа е - професионалист! Сърдечно ти благодарим!
Надежда и Димитър
"Благодарим за професионализма, търпението и отдадеността! Щастливи сме, че избрахме точно вас за нашия сватбен ден!"
Svatbeno Video
Ивайла и Петър
Най-правилното решение, което можеше да вземем, бе това да работим с тези двама невероятни професионалисти. Изключително търпеливи, позитивни и отдадени на работата си. Сърдечно ви благодарим, че бяхте неотлъчно до нас и заснехме всеки един момент, който да ни топли години напред.
Кристина и Даниел
Благодарим на Ники, че беше част от нашия празник! Не усетихме, че има екип, който работи около нас и в края на събитието просто видяхме прекрасния резултат от много труд и опит!
Анйеза и Георги
ПВСЧПСН
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
КАЛЕНДАР

Свобдони дати за сезон 2023

Ако вашият ден е свободен в календара, с удоволствие ще бъда вашия сватбен видеограф