Търите сватбен видеограф?

Здравейте, аз съм
Николай Костов

.
Още като студент започнах работа в регионални и национални телевизии. Малко по-късно започна и „кариерата“ ми на сватбен видеограф.
Освен със сватбена видеография се занимавам и със създаването на документални, туристически филми, музикални видеоклипове и други видео продукции.
Надявам се и се опитвам да пресъздавам неповторимите моменти от сватбения ден по най-добрия начин.
В сватбеният филм се стремя да уловя неподправената емоция. Опитвам се да обхвана и емоциите на близки и роднини, така че да не се усеща присъствието на камерата в тези лични моменти.
Харесвам киното, риболва, планината, рок музиката и футбола.

Свържете се с мен

Нека да обсъдим сватбения ви ден

Вижте отзиви от клиенти

Какво казват клиентите за мен

+
Документални филма
+
Музикални видеоклипа
+
Заснети сватби
+
Години опит

Отзиви от клиенти

Николай успя да улови най-съкровените мигове и всеки детайл от най-прекрасния ден за нас и нашите деца. Съвсем неусетно, без да усещаме натрапчиво присъствие, той не е пропуснал нито миг или гледна точка. Благодарим за незабравимия спомен, който ще ни остане за годините напред, за професионализма и най-вече за красивите моменти.
Ана и Дилян
Едно от най-добрите решения, които взехме за сватбата ни беше да се обърнем към Ники за видозаснемането на цялото събитие! Искахме трейлъра на сватбата да бъде весел и динамичен, с което изискаване Ники се справи прекрасно и създаде точно това, което си представяхме. Благодарим за старанието, професионализма и позитивното отношение!
Габриела и Николай
Най-правилното решение, което можеше да вземем, бе това да работим с тези двама невероятни професионалисти. Изключително търпеливи, позитивни и отдадени на работата си. Сърдечно ви благодарим, че бяхте неотлъчно до нас и заснехме всеки един момент, който да ни топли години напред.
Кристина и Даниел
Благодарим на Ники, че беше част от нашия празник! Не усетихме, че има екип, който работи около нас и в края на събитието просто видяхме прекрасния резултат от много труд и опит!
Анйеза и Георги